Trenutno

MARINA GAGIĆ DANAS IMA SINA SA DARKOM LAZIĆEM I ŽIVE U BRESTAČU: A da vidite kako je nekad izgledala folkerova vjerenica, OBJAVLJENE SLIKE

Vjerenica od poznatog folk pjevača Darka nije bila poznata javnosti sve dok nije počela vezu sa ovim pjevačem, a jedna fotografija od prije par godina je otkrila da je Marina stvarno prirodna ljepotica.

Ona je ovog puta pokazala kako je izgledala prije dvije godine, kada je Lazić još uživao u skladnom braku sa voditeljicom Anom Sević. Marina je ovog puta blistala u uskoj bež haljini, koja je otkrila njenu zanosnu i vitku figuru, a pratioci su je nagradili brojnim komplimentima.

Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić su okitili svoj porodični dom u Brestaču povodom predostojećih novogodišnjih i božićnih praznika.

Oni su cijeli svoj dnevni boravak pretvorili u pravu novogodišnju bajku, te su vodili računa o svakom detalju u njihovoj kući. Pored brojnih ikebana sa zelenilom i ukrasima, u jednom dijelu nalazi se i ogromna jelka u zlatnim i zelenim tonovima, baš kao i svi ostali ukrasi.

“Naša mala bajka, uskoro slikice”, napisala je Marina.