Marijana Mićić mi je otela muža i uselila se u naš porodični stan: Šokantno oglašavanje ostavljene supruge (FOTO)

0

Svakako jedna od najpoznatijih voditeljki je Marijana Mičić. Ona je autetnična na svoj poseban način zato sšto ima izražen smisao za humor i zato što je simpatična. Pamtimo je kao voditeljku brojnih televizijskih programa i rijaliti emisija. Ona vešto krije svoj privatni život od očiju javnosti.

Ipak s vremena na vreme, paparaci su je znali uloviti, pa se tako saznalo da je njen bivši dečko Ognjen Milutinović još uvek bio u braku sa svojom suprugom pre nego se upustio u vezu sa Marijanom Mićić. To je nešto o čemu se najviše pričalo u medijima kada je u pitanju ova voditeljka.

Da stvar bude još gora, njih dvoje su bili preko dve godine u vezi, pa su se za to vreme više puta posvađali. Da napomenemo, Ognjen je još uvek tada bio u braku sa suprugom Jasnom Milunović, koja je inače po zanimanju frizerka. Ovo se sve otkrilo onda kada je Jasna konačno odlučila da progovori o ovome za medije. Ona je tom prilikom iznela neke detalje koje su šokirale javnost.

Mnoge njene izjave koje je tada iznela su bile kontradiktorne. Ona inače sa Ognjenom ima i dvoje dece. Ona je rekla kako je morala sa decom napustiti taj stan, jer ju je iz njega istjerala lično Marijana. Potom se ona uselila u njihov stan. O ovoj situaciji je jedne prilike govorila i Slađa Delibašić koja je inače Jasnina prijateljica prijateljica i otkrila je kako joj je Jasna kada su se srele rekla kako Ognjena tuče motkom jer ga hvata sa drugim ženama.