MARIJA ŠERIFOVIĆ USKORO POSTAJE MAJKA? Pevačica iskreno o želji za potomstvom, odabrala i ime za bebu…

0

Svesni smo činjenice koliko su estradna scena i javne ličnosti prisutne u našim životima. Mnogi ljudi prate poznate ličnosti na društvenim mrežama, redovno gledaju televizijske emisije gde se oni pojavljuju, te uživaju vestima vezanim za njihovu privatnost. 

Treba biti svestan i činjenica da ni poznatim osobama nije lako da se nosi sa tim teretom, jer se može desiti da neka vaša privatna stvar ispliva na površinu i cela javnost će saznati za to. Mnogim od tih javnih ličnosti i odgovaraju takve stvari pa zarađuju na osnovu toga, dok imamo i one koji se isključivo bave određenim poslom i svoju privatnost drže dalje od očiju javnosti. Toj drugoj skupini definitivno pripada pevačica Marija Šerifović. Među Marijinim počecima spada i predstavljanje Srbije na pesmi za Evroviziju, gde je sa pesmom “Molitva” osvojila prvo mesto. Ona je nakon toga objavila mnoge hitove koji su ostvarili veliki uspeh. Ona je pored toga i redovan član žirija u poznatoj emisiji Zvezde Granda.

Kada je u pitanju njen ljubavni život, od uvek se nagađalo sa kim je, ali je to bila večita misterija. Ono što se dugo za nju spekuliše je da spada u LGBT populaciju po stilu oblačenju i špekuliše se da ona zapravo voli žene a ne muškarce. Veoma dugo nije viđena sa nekim partnerom, ali objava od pre tri godine je potpuno digla na noge svu javnost.

Ona je relativno skoro pokrenula i svoj jutjub kanal te joj jako dobro ide i u planu da ima influensersku karijeru. U par navrata je do sada pokazivala majčinski instinkt, pa je također i rekla da jedva čeka da se ostvari kao majka, a ako saznajmo, više bi volela imati sina. Vezano za tu temu, ona je relativno otvorena te smatra da će se to kod nje planirano desiti, onda kada bude spremna za to, te zna i koje će ime biti, ali nije htela da kaže tu informaciju. Također je izjavila da može sebe zamisliti u beloj venčanici, govoreći da će joj maestralno stojati.