MARIJA ŠERIFOVIĆ U ZAGRLJAJU NEPOZNATE DEVOJKE! Pevačica sve iznenadila fotografijom, a evo šta joj je JAVNO PORUČILA povodom toga! (FOTO)

0

Svesni smo činjenice koliko su estradna scena i javne ličnosti prisutne u našim životima. Mnogi ljudi prate poznate ličnosti na društvenim mrežama, redovno gledaju televizijske emisije gde se oni pojavljuju, te uživaju vestima vezanim za njihovu privatnost.

Kada je u pitanju njen ljubavni život, od uvek se nagađalo sa kim je, ali je to bila večita misterija. Ono što se dugo za nju spekuliše je da spada u LGBT populaciju po stilu oblačenju i špekuliše se da ona zapravo voli žene a ne muškarce. Veoma dugo nije viđena sa nekim partnerom, ali objava od pre tri godine je potpuno digla na noge svu javnost. Nedavno je pevačica rešila da na izvesne priče koje kruže već unazad par godina.

Nakon nedavnih špekulacija, kada je Marija nedavno podelila fotografiju, sa nepoznatom devojkom, mediji su se pitali ko je ona i da li joj ne nešto više ili prijateljica. Njih dve šetaju zagrljene ulicama Praga. Pevačica je na slici napisala: “Možeš ti to”, pa nije najjasnije da li je poruka upućena devojci ili sama samoj sebi da može ponosno šetati gradom sa osobom koju voli.

Marija je nedavno na instagramu prokomentarisala na sledeći način: “Čak i previše su me varali. Pakleno sam se teško borila sa tim. Grozna je izdaja te vrste. Sve više shvatam da je poenta biti u harmoniji sa voljenom osobom. Ostalo može da se kupi. Igrice koje izazivaju ljubomoru s godinama su mi sve manje simpatične. Posesivna sam osoba, u tim situacijama umem da reagujem burno i nimalo prijatno”.