Marija Kulić napokon podržala Zolu i Miljanu: ONI DONELI ODLUKU, STAJU NA LUDI KAMEN! Evo gdje će živeti napoznatiji par zadruge!

0

Naime, svi gledaoci rijaliti programa upoznati su sa burnim odnosom Miljane i Zole. A kako i ne bi bili kada su njih dvoje u zadruzi prošli i ono najolje a i ono najgore. Njihov donos od samog početka je bio turbulentat, te Miljanina majka zbog toga nikada nije poržavala Zolu. Međutim najstrašniju osudu je dobio kada je Miljana diskavlifikovana li ne njegovom krvicom. U pitanju je bio njen napada na Zolu dok je on spavao, a ona je išla sa ciljem da mu štiklom razbije glavu.

Prije nekoliko dana Marija i Zola su zajedno gostovali u emisiji Amigi Show gdje su otkrili pojedine detalje. Pprvi je započeo Zola te izjavio: – Svašta se dešava, nema ništa konkretno. Mi se družimo i svašta nešto je mogli da se izdešava, da ona nije napravila neke nezgodne situacije, ali šta da kažem, čovek ne može ni da joj zameri.

Nakon toga ubacio se u razgovor Ša koji je tvrdio da je situacija između ovog para jako čudna. Prvo je naveo kako je Zola pokušao poljubiti Miljanu a ona je odbila te okrenula glavu, zatim se pokajala pa je ona prišla njega da poljubi ali onda on nije htio da popusti. I tako se njihova pria vrti u krug, pa ni sami oni ne znaju n ačemu su tvrdi zadrugar.

Nakon toga Zola je dobio pitanje za svoju bivšu djevojku Anitu, te kako stoji odnos sa njom, na šta je Zola dao sljedeći odgovor: Što se tiče Anita, želim joj sve najbolje. Niti ona mene primećuje, niti ja nju. Ja sam to malo drugačije shvatio i ušao sam 100%, bez obzira što je sad ovakva situacija. Neću da pljujem, ja sam tad bio ispunjen. Bilo bi mi glupo da omalovažavam. To je kraj i stoji.