MAMA SE VRATILA: Saška Đoković napustila sve, novi život počinje van porodičnog doma (FOTO)

0

Prije par mjeseci je porodica Đoković podjelila sjajnu vijest o prinovi koja dolazi u njihovu porodicu. Kako su Đole i Saška najavili, jako su sretni što su postali roditelji sina kojem su odlučili dati ime Aleksandar. Napravili su veliko slavlje povdom rođenja malog nasljednika, te su im se na proslavi pridružili i mnogi članovi porodice. Saška je postala omiljena ličnostm među velikim brojem influenserica i modnim savjetnicima. Komplimenti na račun njenog izgleda stalno doalze još od rođenja djeteta i, iako je rekla i sama da se udebljala u trudnoći, uspjela je da skine višak kilograma u jako brzom periodu, te sada izgleda jako lijepo.

Ona uspijeva privući pažnju svih, jer je njen izgled nakon porođaja nikada bolji, a u stanju je da uskladi porodični život sa osobnim obaveama i nastojanjima. Iako je ona predana majka i supruga, uvijek je nalazila vremena za jake treninge i za zdravu ishranu. To je što je usrećuje, te je uspjela zbog toga da smrša i da se dovede u red.

Nosila je nježnu šmniku koja je njene crte lica posebno naglasila, te se pogvalila sa modernom frizurom dokazujući da su odlučne mlade majke sposobne da i za sebe pronađu vremena. Može se na njoj vidjeti da vodi računa o sebi i svoj izgledu, pa su njene objave na instagramu dobile veliku podršku njene baze obožavatelja. Iako ima izazove sa kojima se svakoga dana susreće, ona ipak ne prestaje donositi novitete u modnom svijetu i svakim danom sve više uspijeva plijeniti pažnje. Šta vi mislite o njoj?