S nepunih 16 godina Tina Ivanović, poznata pjevačica, na svijet je dočekala sina. Nažalost, njezin bivši suprug okrutno joj je uskratio priliku da bude dio života svog djeteta, nanijevši joj ogromnu bol i patnju. Kao rezultat stalnih sukoba unutar svoje obitelji, donijela je tešku odluku da napusti svoj dom. Nedavno je Tina Ivanović tijekom jednog programa uživo osvanula na naslovnicama reklamirajući svoju vilu za vrtoglavih 2 milijuna eura.

U jednom slučaju, Tina se obratila medijima, ispričavši svoja teška iskustva iz tog vremena. Podnijela je golemu patnju dok su joj bivši suprug i njegova obitelj branili da vidi njihovo dijete. Unatoč njezinim naporima, neprestano joj je uskraćivana prilika da bude sa svojim djetetom, situacija koja bi svakoj majci bila teška. Tina je otkrila da je bezbroj puta obilazila kuću u kojoj joj je dijete, strpljivo čekajući da ih ugleda. U potresnoj ispovijesti Tina je ispričala konkretan susret iz 2005. godine kada je uspjela vidjeti svoje dijete dok su se vozili biciklom. S četiri godine možda se ne sjećaju tog događaja, ali Tina im se predstavljala kao majka i čak im je dala nešto novca. Primijetila je njihovu zbunjenost i primijetila da stalno bacaju poglede na vrata kuće u kojoj su živjeli. Nakon razvoda proveo sam dvije godine radeći u Njemačkoj i vjerno sam isplaćivala alimentaciju. To je trajalo sve do 2005. godine kada smo imali naš dugo iščekivani ponovni susret”, ispričala je jednom prigodom Tina. “S vremena na vrijeme posjećuje Danijela i uživaju u zajedničkom vremenu u restoranu. Mogu reći da je sretan sad kad imaju vezu. Ona je prije nekoliko godina preuzela inicijativu, a on ju je rado prihvatio. Moj bivši muž više ništa ne traži jer je Danijel odrastao i osamostalio se”, objasnila je tada mještanka koja je dodala:

Ovaj mladi i marljivi pojedinac zaposlen je kao soboslikar u zemlji, ali se bavi i građevinskim projektima u inozemstvu. Njegova primanja su respektabilna, što mu omogućuje da si priušti pouzdano vozilo. Iako živi s ocem, neovisan je i ne oslanja se na podršku roditelja. Kao majka, ponosna sam na njegovu samodostatnost i brigu koju sam sebi osigurava.

Tina godinama živi sa suprugom Zvezdanom Anđićem u predgrađu Beograda. Sada, u dobi od 33 godine, njen sin je postao punoljetan. Zavirimo u njihov veličanstveni dvorac.