Kćerka naše poznate pjevačice Vesne Zmijanac, također poznata pjevačica Nikolija Jovanović, već godinama jedna je od najpopularnijih pjevačica modernog zvuka na našim prostrima. Kada je bila na samom početku, dosta joj je pomoglo to što je kćerka jedne od najvećih jugoslovenskih zvijezda, međutim, pjevačica je sada priznala da joj majka i nije baš mnogo pomogla kada je njena karijera u pitanju.

 

Kako kaže Nikolija, oduvijek je bila samostalna pa joj tako nije ni trebala pomoć majke. Kada je uplovila u muzičke vode, pomogao joj je jedan kolega koji je tada već bio na estradi.

 

Pričalo se da će da se zamonaši: Milan Stanković se potpuno transformisao,  nema šanse da biste ga prepoznali (FOTO) | Zabava | Showtime
– Više puta sam istakla da moja mama nikada nije okrenula nijedan telefon za mene, čak ni za tu prvu pesmu “Ćao zdravo” koju sam snimila u Ateljeu Trag, Milan Stanković me je odveo tamo. Vrlo sam samostalna i nikad nisam dozvoljavala da mi bilo šta neko sredi pa ni ona i nisam uspela. Ja ne želim da se otresem epiteta “ćerka Vesne Zmijanac”, ja sam ćerka Vesne Zmijanac i ja sam najsrećnija što je baš ona moja mama i nikad neću želeti da se otresem toga. Što se karijera tiče, ja imam svoj put mama svoj i to nema veze sa odnosom – kaže Nikolija i osvrće se na odnos sa suprugom, našim takođe istaknutim reperom, Reljom Popovićem. Pjevačica je sada otkrila kako njih dvoje uspijevaju da opstanu već dugi niz godina kao par, i to bez afera i skandala, iako žive pod pritiskom javnosti.

– Ne obazirem se na tračeve. Znamo šta smo mi u biti i šta smo jedno drugom. Sigurni smo u sebe i svoj odnos i to ne mogu glupi tračevi da popljuljaju kada je osnova odnosa zdrava, dobra i na mestu. Nema tu tajne. Ljubav pre svega i što manje uplitanja drugih ljudi u naš privatan život, što se maksimalno trudimo da održimo na nivou na kom je moguće zbog javnog posla.