MALTRETIRA OSOBLJE I SVE OKO SEBE ! MILJENICA ANĐEOSKOG GLASA..

0

Cijeli svijet je zna kao divnu pplavokosu djevojku anđeoskog glasai blage naravi,ali niste još ipoznali njenu drugu stranu ličnosti,koju su imali da iskuse njeni najjbliži saradnici i osoblje blizu nje.

 

Tema ova priče je čuvena pjevačica Kristina Agilera za koju svi kažu da ima “anđeoski glas”. I zaista je istina, sa njenom interpretacijom rijetko ko može da se nosi. Zbog toga je i dobila zasluženo mejsto u žiriju popularnog takmičenja “The Voice”

 

To je postalo nešto što nisam mislila da će biti kada sam se prijavila da učestvujem. Tu se nije uopšte radilo o muzici, radilo se o dobroj priči i posebnim momentima. Nisam počela da se bavim ovim poslom da bih bila voditeljka televizijske emisije i da bi me ograničavali pravilima “Ne možeš da nosiš ovo, ne možeš to da kažeš” Pokušavala sam da se očajnički izrazim kroz odeću, šminku ili frizuru. To je bio moj jedini izlaz – izrazila je razočaranje učešćem u pomenutom šouu.

Po sezoni ovog takmničdenja je zarađivala vrtoglavih 17 miliona dolara.Kako kažu njeni bivši saradnici da je sa njom jako teško raditi ,da često kasni i da joj nije nimalo žao.Dodaju da se i tokom čitavopg takmičenja svađala sa Adamom Levajnom.

Dok je trajalo snimanje ovog takmičenja kasnila je po pola sata,a njena teška narav dolazila je do izražaja kada bi krenula da se svađa sa šminkerima,frizerima ili kostimografima.Ona je ostala bez angažmana,a i mnogi saradnici su odlučili da joj okrenu leđa,jer je zahtihjevala 24 sata da joj budu na raspolaganju.

 

– Nikada joj nije predstvaljalo problem da probudi dadilju ili sobaricu za najbanalniju stvar. Jednom je pozvala čistačicu da dođe iz drugog dela kuće i doda joj peškir koji joj je bio na dohvat ruke – ispričao je izvor

Kako se spekuliše glavni problem je bila ovisnot o alkoholu,a neki su rekli da je i zbopg troga što je nedavno ostala i bez dugogodišnje prijateljice Šakire.