Malo ko zna kako izgleda Janin muž a zajedno su 23 godine: Samo joj je prišao i rekao “Bićeš moja ili ničija” – Evo ko je on! (FOTO)

0

Na svjetskoj estradi se zna jedno pravilo – i loša reklama je dobra reklama ako ste već slavni, i to se na Balkanu naročito koristi kako bi neke zvijezde ostale na samom vrhu relevantnosti. Suplementarno tome je što se neke pjevačice izvještače kroz estetske zahvate poput liposukcije, povećanja usana i plastičnih operacija.

Dosta drugih estradnih ličnosti zato gleda da svoj posao radi kako treba, bez ikakvih skandala i blamova, nego da pošteno otpjevaju ili odglume šta im se da i da daju najbolje od sebe i onda se povuku u svoj zaštićeni privatni život koji su naučili da odvajaju od javnosti. Jedna od takvih pjevačica je Jana, koja je poznata po mnoštvu narodnjačkih hitova te je i dan danas poprilično poznata estradna pjevačica koja odradi svirku kako treba i ode kući svojoj porodici kojoj je posvetila svoj privatni život i koje očito voli najviše na svijetu.

Mnogi je hvale zbog pjesama, manjka skandala i prirodnih grudi, a ona je otkrila da je svoj život posvetila svojoj djeci koja su joj na prvom mjestu, što bi i rekla svaka normalna majka koja obožava svoju djecu. Na drugom mjestu je naravno njen muž kojeg javnost rijetko viđa a koji se baš potrudio da je osvoji.

Na slici ispod možete vidjeti kako on izgleda, a Jana kaže da za nju nema drugog muškarca osim njega i još uvijek su u sretnom braku i odgajaju svoju djecu podaleko od svjetala estrade i medija koji inače pokvare ljudima živote kada ih pustite da se baš uvuku.