Malo ko zna da je ovakva BOMBA: OVO JE SUPRUGA SAŠE MATIĆA KOJA MU JE RODILA DVE NASLEDICE – Prava je lepotica! (FOTO)

0

Srpski izvođač Saša Matić se već na sceni nalazi preko dvadeset godina, a on je mnogo pažnje uzeo od javnosti od kada se pojavio zbog svoga talenta, a isto tako zbog toga što su on i njegov brat veoma uspješni pored toga što imaju vid invalidnosti.

Pored njegove karijere, njemu veoma dobro ide što se tiče privatnog života, te je on oženjen i ima dvije kćerke koje se zovu Aleksandra i Tara. Inače se Saša oženio 2003. godine sa Anđelijom, te je on sa njom dobio dvije nasljednice, pa je isto tako poznat po tome što je porodični čovjek pa i sam govori kako voli sve slobodne momente provoditi sa svojom porodicom.

“Ja veoma malo govorim kada su te stvari u pitanju, ali je i moguće da je muzika jedan od najboljih aduta, pa od sebe uvijek maksimalno dajem i sve to mi se vrati”, izjavio je jednom pjevač.

Kako je on do sada više puta govorio, njegova supruga je uvijek tu za njega, a on nju ne zamara sa stvarima iz svoje karijere, pa naravno da nekada i budu situacije kada je pita za savjet. Sebe Saša inače smatra dovoljno kompetentnim i nakon što on završi snimanje svoga albuma, onda članovima svoje porodice pusti pjesme jer im njihovo mišljenje znači mnogo.

Njegova supruga ga inače uvijek mnogo podržava, dok je spomenuo da on nema tako zdrav porodični odnos da onda njegova karijera ne bi bila toliko uspješna kao što je ona sada, dok svoju suprugu Saša ne pokazuje baš tako često.