Naime, u anstavku današnjeg članka pišemo o osobi koja je veoma skromna te koju ne prati niti jedan skandal što nam pokazuje da se o njenom privatnom životu veoma malo zna. U pitanju je Ivana Mihić, koja je nedavno napunila 52. godine i izgleda tako da joj mnoge djevojke zavide.

Jednostavno ne možete a da ne primjetite njenu harizmu i osmijeh po kojima je upamćena još kao djevojčica. Svooju prvu ulogu igrala je davne 1986. godine kada je dostigla vrhunac karijere a i dan danas joj je to zaštitni znak.

Na društvenim mrežama su se početkom ljeta pojavile Ivanine fotografije sa plaže koje su prikazale njeno savršeno tijelo, budući da je bila u bikiniju koji je isticao njenu figuru. Iako važi za ljepoticu i pored ovakvog tijela Ivana se nikada nije udavala, a nema ni djece. Kao što smo rekli ona važi za jednu jako umjerenu i skormnu osobu koju ne prati niti jedan skandal.

Nekoliko godina spekuliše se o tome da je Ivana navodno u vezi sa kolegom Mićkom Ljubičićem, koji važi za jenod od omiljenih komičara naše publike a poznat je po čuvenom “Indeksovom pozorištu”.