Mala Andrea prodavala slatkiše na ulici, a kada je progovorila, svi su ostali u čudu (VIDEO)

0

Mala djevojčica po imenu Andrea iz Ekvadora prodaje slatkiše na ulici i ona je tako skroz iznenadila dvije žene kada je njima ponudila proizvode na četiri strana jezika, što je zaista za pohvalu jer ona ima samo šest godina.

Andrein talenat je zaista nevjerovatan jer ona već sa svojih šest godina govori tečno španski, ruski, italijanski i francuski, pa je ona osim toga i rekla da je njen san da bude veterinar i da od novca kojeg svakog dana planira uštedjeti namjerava kupiti kuću svojim roditeljima.

Ona je navela isto tako da njeni roditelji rade u cirkusu i putuju po svim krajevima svijeta, pa je tako Andrea i naučila svjetske jezike na takav način. Usred toga razgovora je Anderea vodila dug dijalog na francuskom i tako je sa jednom od prisutnih žena koja je isto tako znala jezik pričala malo.

“Mi ćemo da kupimo čitavu kutiju slatkiša ukoliko nam ponudiš šta imaš kod sebe na sva četiri različita jezika”, govorile su ove žene djevojčici. Poslije toga je djevojčica i odlučila da pokaže svoje umijeće, pa je i tako čak otpjevala jednu pjesmu na ruskom jeziku.

Kada se ovaj video našao u javnosti, priča od ove djevojčice je postala zaista poznata u čitavom svijetu, dok je mala Andrea osvojila srca hiljada korisnika interneta. Tako su svi ljudi bili oduševljeni sa tim koliko je inteligentna, ali su i tužni bili zbog činjenice što ona tako mlada mora zarađivati. Možete i sami u ovome članku da pogledate video u kojem ona pokazuje svoje talente.