Trenutno Vijesti

Majka Seke Aleksić podigla buru na društvenim mrežama: NIKO NE MOŽE DA VERUJE da je to ona, a tek kad vidite kako se zove, BIT ĆE VAM JASNO ZAŠTO SEKA NIKAD NE PRIČA O NJOJ (FOTO)

Jedna od najpoznatijih pjevačica sa domaće muzičke scene jeste Seka Aleksić. Iako nije snimila i izbacila pjesmu dugo vremena, njen život je i dalje pod lupom svih medija. Seka Aleksić je dovela svoju liniju do savršenstva, nakon poroda.

Njen porodični život joj je na prvom mjestu, a vidi se da je jako sretna i da uživa u ulozi majke. Dosta puta je za medije izjavila kako je sretna i kako nestrpljivo čeka da opet postane majka. Seka Aleksić je u braku sa mužem Veljkom, a njih dvoje imaju dva sina.
Do ovog savršenstva je prolazila jako trnoviti put, a nekoliko puta je o svim tim situacijama pričala javno.

Prvi put nije mogla ostati trudna pa su morali da nađu surogat majku koja joj je na svijet donijela sina Jakova. Nakon toga se dosta u medijima spominjalo kako je Seka izgubila bebu. Nakon nekoliko godina što se rodio prvi sin, Seka i Veljko su dobili drugog sina kojem su dali ime Jovan. Ona je jedna od rijetkih pjevačica koja je u potpunosti posvećena svojoj djeci i koja se trudi da im ostvari svaku želju. Zbog toga, Seku jako rijetko viđamo u javnosti, ali je veoma aktivna na svojim društvenim mrežama.

Nedavno je po prvi put objavila i fotografiju svoje majke. Kada se Seka porodila, njena majka je uvijek bila tu uz svoju kćerku i pomagala joj je u svemu, kao i svaka majka. Njena majka se zove Ibrima i iako je u godinama izgleda jako dobro. Njena majka je sigurna jako sretna žena, a i ona sigurno uživa u svojoj ulozi bake.

Oglasi – Advertisement