Kako ste mogli i sami da vidite, danas ćemo pisati o Instagramu i o ženama koej su ostvarene već kao majke. One koje se dobro drže i koje imaju lijepo tijelo, svakkao da su pretočili svoje tijelo u veliku zaradu, a jedna od njih je i poznata hrvatica, koja ima sve veći broj pratilaca na instagramu. S vremena na vrijeme se digne prašina oko mladog vratara Borne Buljana, kojem predviđaju mnogi svijetlu i uspješnu karijeru.

Nekada se povremeno digne prašina oko mladog golmana Borne Buljana, kojem predviđaju mnogi uspješnu karijeru i blistavu budućnost. Ovaj momak od 18 godina je velika nada Hajduka iz Splita, te je njegova majka atraktivnim snimcima napravila potpuni haos na društvenim mrežema. Nekadašnja Mis univerzuma i fitnes instruktorka Renata Lovrinčević provodi vrijeme uživajući u sunčanim danima, a jednim je snimkom zapalila maštu muškom dijelu populacije. On se smatra uzdanicom Hajdukove porodice iz Splita, a njegova majka na društvenim mrežama pravi pravu pometnju.

“Prva skidanja u kupaći kostim su počela te se suočavamo sa trenutnim stanjem, te želimo bolje. Sunte je otkrilo moj svaki propust u treniranju i ishrani, pa sada krećem u najaktivniju fazu kako bi dočekala spremna ljeto” napisala je ona ispod video snimka na kojem se vidi kako u minijaturnom plavom kostimu šeta terasom. Mnogi se slažu da ona izgleda jako lijepo, a pored mnogih poslovnih obaveza, navodi da stiže da ispirati utakmice svog sina u U19 timu Hajduka.