Romantični život Darka Lazića često je u žiži medija, ali sada je u centru pažnje njegova majka. Branka, Darkova majka, nakon dvije i po godine od Milanove smrti ponovo je pronašla ljubav. Izvještaji govore da je s Draganom u romantičnoj vezi već deset mjeseci. Iako je Dragan iz Velikog Gradišta, već duže vrijeme živi i radi u Nizozemskoj. Branka poznaje Dragana nekoliko godina, ali nisu bili posebno bliski kada je obitelj Lazić živjela u Nizozemskoj i upoznala ga. Ipak, tijekom Darkove svadbe, i Darko i njegov brat srdačno su pozdravili Dragana. Dragan je razvedeni otac petero djece.

Ne prateći lokalne vijesti, nije znao za Milanov odlazak. Tek nakon što je doznao za Milanovu smrt, javio se Branki na Facebooku kako bi joj izrazio sućut. Nakon nekoliko mjeseci dopisivanja njihova je veza prerasla u romantičnu i počeli su izlaziti. Spletom nepredviđenih okolnosti, Dragan je osnovao posao u Beogradu i na kraju otputovao na susret s Brankom. Pouzdani izvor blizak obitelji Lazić dojavio je da je Dragana obitelj srdačno primila te su se svi složili da on treba doći na vjenčanje. Dragan svoje vrijeme provodi između Srbije i Nizozemske, a s Brankom je uspostavio pozitivnu vezu. Obitelj ne osuđuje niti se miješa u osobne odnose ili brakove, priznajući sudbinu kakva jest.

Nakon što je braći Darku i Draganu otkrila informaciju o svojoj novoj ljubavnici, Branka se bojala njihovog odgovora. Na njezino olakšanje, odmah su imali razumijevanja kad im je objasnila okolnosti. Darko je istaknuo važnost Brankine sreće i dobrobiti, ustvrdivši da ona ima autonomiju da živi svoj život onako kako smatra da treba.