MAJA NIKOLIĆ BACILA OKO NA ACU LUKASA?! Pevačica otkrila koji POZNATI muškarci su po NJENOJ MERI, pa sve iznenadila svojim izborom!

0

Svima koji barem malo prate dešavanja sa estradne scene je poznato ime Maje Nikolić. Mnogi je znaju kao učesnicu brojnih rijaliti programa i po eksentričnosti te svom čudnom karakteru. Poznato je i to da relativno često zna da bude centar nekih kontraverznih dešavanja i šokantnih izjava, te da privuče veliku medijsku pažnju.

Marija Maja Nikolić je srpska pop pevačica rođena 11. aprila 1975. godine u Nišu. Živi u Beogradu. Pored brojnih muzičkih hitova poznata je kao rijaliti učesnica i član žirija Pinkovih Zvezda. Svoje početke i prve usphe duguje Maja Odžaklijevska ju je upoznala sa važnim ljudima iz RTS-a i pomogla joj je da se probije na estradi zbog čega je pevačica smatra svojom estradnom majkom.

Gde god da se pojavi, pevačica Maja Nikolić svojim izgledom, ali i izjavama, napravi pometnju. Naime, ona je na snimanju jedne emisije, otvoreno govorila na mnoge teme, pa je tako progovorila otvoreno o emocijama. Za sebe je rekla da je jako emotivna osoba, te smatra da svaki pevač ukoliko nije emtivan, ne može ni da peva. Priznala je da ju je emotivnost veoma često znala koštati u poslu. Također je istakla koji je njen tip muškarca.

Za Maju izgled nije bitan i kaže da nema neki određeni tip muškarca. Ne mora da bude maneken niti da bude lep, ali kada se nasmeje, mora da ima šarm. Također je navela par muškaraca koji su po njenoj meri, među kojima su holivudski glumci Džeremi Ajrons, Džon Malkovič, a zaniljivo je da je svoje mesto pronašao i Aca Lukas.