MAJA MARIJANA JE JEDNA OD NAJZGODNIJIH PJEVAČICA, ALI ČEKAJTE DOK JOJ VIDITE KĆERKU: Dobila ju je sa poznatim VODITELJEM, muškarci padaju u trans zbog nje!

0
93

Poznata folk pjevačica Maja Marijana ima dvije prelijepe kćerke Milicu i Anđelu koje se jako rijetko pojavljuju u javnosti.

Starija kćerka Anđela je prije par mjeseci napunila 22 godine, i svi za nju kažu da je lijepa na svoju mamu. Inače, pjevačica je stariju kćerku Anđelu dobila sa poznatim TV voditeljem Željkom Stefanovićem, s kojim je njena mezimica za neko vrijeme živjela. Ali, brak sa Stefanovićem nije dugo trjao, pa se pjevačica ponovo udala za Mladena Šmakića sa kojim je dobila i mlađu kćerku Milicu.

Ali, prije par godina je pjevačica prijavila supruga nasilnika, zbog fizičkog napada. Ona je tada zbog muža čak i u bolnici završila zbog potresa mozga koji je je dobila poslije svih tih slinih udaraca, a nakon toga je bila sama. Danas, ona živi zajedno sa svojim kćerkama, a iako se jako rijetko pojavljuju u javnosti, znaju nekada sa svojom majkom objaviti fotografiju na društvenoj mreži Instagram.