“MAJA JE U PANICI I STRAHU DA ĆE IZGUBITI SLOBODU”: Jovana Jeremić odgovorila starleti posle izjave u policiji

0

U današnjem članku donosimo Vam najnovije detalje vezane za situaciju u kojoj se pronašla poznata srpska starleta, bivša zadrugarka, Maja Marinković. Naime, Jovana Jeremić odlučila je javno odgovoriti Maji Marinković na izjavu koju je dala nakon saslušanja u policijskoj stanici. Podsećamo da je Jovana optužila Maju da joj šalje preteće poruke. Poznata voditeljka napravila je haos veznao za tu situaciju.

Naime kako saznajemo Maja Marinkovič pojavila se u policijskoj stanici 29. novembra, te je provela čak tri sata na ispitivanju i davanju izjave vezano za situaciju sa voditeljkom Jovanom Jeremić, a po izlasku iz policijske stanice izjavila je da ne sme davati informacije o samom saslušanju, a zatim je uputila pojedine uvrede ponovno na račun Jovane.

Jovana se nije ustručavala da odgovori: ‘Majine izjave ne komentarišem jer joj ne dajem publicitet. Daće joj organi reda i pravde. Dovoljno. Znam da je uzrujana zbog toga što je došao momenat da se svako ko radi loše privede poznaniku prava, ali Srbija je odavno prestala biti mafijaška država. Niko više ne može da mafija u Srbiji nekažnjeno. Sve njene izjave sada su izjave u panici, bunilu i zasnovane na ogorčenosti i strahu da ne izgubi slobodu. Ništa nije argumentovano. Nikada starlete iz kriminogenih miljea niti nemoralne osobe neće biti deo najgledanijeg i najuticajnije jutra u Srbiji. Moje jutro je jutro za primer. Baš suprotno, sve što ima veze sa takvim opskurnim načinom pojavljivanja u medijima biće zabranjeno u emisijama koje ja vodim i uređujem. Svako ima pravo da bude nemoralan, samo ja u tome neću da mu pravim društvo’, te nije štedila na komentarima.