MAJA IMA NOVOG DEČKA! Bivša zadrugarka priznala sve, pa progovorila o Sanji Stanković i ELITNOJ PROSTITUCIJI! (VIDEO)

0

Verujemo da su rijaliti zvezde jedna od glavnih tema današnjih medija, te da većina njih privlače veliku medijsku pažnju. Svi oni koji su gledali rijaliti program Zadruga, znaju ko je Maja Marinković. Poznata je po svojim kontraverzama i šokantnim dešavanjima koja su često tema domaćim medija.

Bivša učesnica Zadruge, Maja Marinković se pojavila na proslavi Milana Miloševića i mogli smo da zaključimo da je bila vidno raspoložena. Priznala je da je razlog tome njena promena na emotivnom planu. Priznala je da je jako srećna i da je emotivno ispunjena, te da uživa u životu. Priznala je da je u kontaktu sa svojim nekadašnjim partnerom Milanom Jankovićem Čorbom, te je rekla da su u odličnim odnosima, da se redovno čuju, da su prijatelji i da je sve kako treba.

Komentarisala je trenutnu aferu vezanu za elitnu prostituciju koja je glavna tema svih domaćih medija. U nju je naime upetljana još jedna bivša učesnica Zadruge, Sanja Stanković, ali je to ona demantovala tako što je dokazala da nije niti bila tada u Srbiji, već kod majke u Švajcarskoj. Maja Marinković je kroz priču o tome priznala da joj veruje u toj izjavi. Dodala je da je jako poštuje kao čoveka da da je smatra dobrim prijateljem. Veruje da ona nije upetljana u tu aferu jer je kako kaže pokazala sve “crno na belo”.

Potom je rekla da ne želi osuđivati bilo koga, te da misli da je to prisutno i u drugim poslovima. Ne voli klasifikovati bilo koga na bilo koji način, te je svima njima podrška i navija da se izbore za pravdu.

Majin otac Taki Marinković je bio u vezi sa Deniz Dejm, koja je u nedelju napsutila rijaliti šou “Zadruga”, te su se priče dodatno uzburkale kada je lično on došao po nju nakon ispadanja. Međutim, Maja je demantovala bilo kakve sumnje i rekla da su oni samo prijatelji. Rekla je da je Deniz prema njoj ispala dobar prijatelj i dobar čovek. O njoj je rekla sve najlepše.