Maćeha stvarno nije isto što i majka: Otkriveno kako se Viki ponaša prema Tašketovoj ćerki iz prvog braka, porodične tajne šokirale sve

0

Viki Miljković već dugi niz godina živi u bračnoj sreći sa suprugom, a rođenje sina Andreja samo je produbilo njihovu radost. Međutim, važno je podsjetiti da je Viki druga žena Tašketova, koji također ima odraslu kćer i unuku iz prethodnog braka. Jelena, nažalost, nije često u javnosti jer živi van Srbije. Ipak, poznato je da je riječ o diplomiranoj ekonomistici koja je u malom njemačkom gradiću zasnovala obitelj i bavi se ugostiteljstvom.

Taška je izrazila oduševljenje saznavši da su njezina kći i obitelj odlučili u Karlsureu u Njemačkoj otvoriti etno-restoran s domaćom kuhinjom. Posebno ju je oduševilo što je njena harmonika na kojoj je prvi put zasvirala sada izložena u sklopu lokala. Jelena, njezina kći, od malih je nogu pokazivala talent za glazbu, svirajući i klavir i harmoniku. Ipak, na kraju se odlučila za ekonomiju. Unatoč Jeleninoj početnoj nevoljkosti, i Violeta i ja smo je poticali da završi studij i drago nam je što je poslušala naš savjet. Zidove restorana krasi ne samo moja harmonika nego i prva Jelenina narodna nošnja koju je nosila na nastupu narodne glazbe.

Kći Dragana Taškovića, unatoč dužem boravku u inozemstvu, često posjećuje oca i brata. Na Instagramu je nekoliko fotografija koje upućuju na blizak odnos nje i njezine maćehe Viki. Iako Viki ne govori često o Jeleni, otvoreno je govorila o Jeleninom značajnom doprinosu obrazovanju njenog sina Andreja. Štoviše, Viki i Jelena imaju pozitivan odnos, a Viki izražava svoje divljenje prema Jeleni i pohvalno govori o njoj. Pjevačica Jelenu karakterizira kao izuzetnu osobu s izraženim osjećajem samopouzdanja koja je postigla jako puno. Pjevačica također Jelenu opisuje kao vrlo ugodnu i ljubaznu u društvu.