Trenutno Vijesti

MA KAKVE CECE I KARLEUŠE, SUPRUGA ĐORĐA DAVIDA JE AVION! KRIJE JE OD MEDIJA: Kad vidite KOGA JE OŽENIO, OČI ĆE VAM STATI (FOTO)

Kada je produkcija Granda odlučila da u žiri pozove i muzičara Đorđa Davida mnogi su bili skeptični kako će se on uklopiti u sam koncept takmičarskog programa Zvezde Granda jer se radi o čovjeku koji svira rok muziku za razliku od svih ostalih članova žirija koji se bave narodnom i folk muzikom.

Đorđe je jedna od prvih poznatih ličnosti koji je u Srbiji bio zaražen korona virusom i koji je svoje iskustvo sa bolešću podijelio sa svojim fanovima na društenim mrežama kada je priznao da ni on nije vjerovao u postojanje virusa ali da se nikada u životu nije toliko loše osjećao. On je već dugo u vezi sa svojom nevjenčanom suprugom koja se zove Ana Mirčetić i sa kojom ima i kćerkicu ali ih on čuva od očiju javnosti.

Ipak, prije nekog vremena je odlučio da na Instagramu podijeli njihovu porodičnu fotografiju na kojoj se nalaze sve troje a povod je bio prvi odlazak u kino njegove kćerkice Staške. Malenoj su sada četiri godine a Đorđe ima 50 što znači da je prilično kasno postao otac. On je sam priznao da se muškarci u ulozi očeva ne snalaze odmah i da se on prvu godinu dana osjećao kao pile koje se zaplelo u kučine.

Na njegovu sreću kako on sam kaže, njegova supruga Ana je imala puno strpljenja sa njim i bila je puna razumjevanja. David je priznao da je u početku mislio da mu je najveća greška u životu što je postao otac, ali se sve promijenilo kada ga je Staška prvi put prepoznala i nasmiješila mu se.

Oglasi – Advertisement