Ma kako je nije STID?! Neda ukraden u zagrljaju TRODUPLO mlađeg muškarca! EVO ko je usrećuje u starosti..(FOTO)

0

Celi Balkan zna za pevačicu Nedu Ukraden koja je gotovo celi svoj životni vek prisutna na javnoj estradnoj sceni. Ona važi za pevačicu čiji se hitovi godinama slušaju i pevaju. Ipak, izgleda da je poslednjih deset godina usporila tempo te stavila kočnicu na svoju muzičku karijeru.

Kako kaže i ona sama, sada više vremena provodi sa porodicom, a sa unucima ponajviše, koji su je po njenim rečima “podmladili”. Ona ima i mali biznis u Beogradu, sa kojim se bavi. Ona također ima i instagram profil na kojem se često oglašava sa fotografijama koje po mnogima nisu za njene godine. Naime, mnogi su primetili da se fotografiše u obnaženim pozama, te je po mišljenju mnogih to nedopustivo u njenim godinama, s obzirom da je ušla u sedmu deceniju života. Izgleda da su popularni trendovi uticali i na Nedu Ukraden.

Da podsetimo, ona je naime “stala na žulj” svim ljudima na Balkanu kada je pre dve godina krenula pandemija korona virusa. Tada je javno “kukala” kako estradni umetnici povodom pandemije upadaju u velike probleme, jer neće od čega imati da žive. Povodom toga je zaradila jako mnogo negativnog publiciteta. Ali poznato je i ono pravilo “reklama je reklama, pa makar ona bila loša, te ono, loš marketing je zapravo dobar marketing”.

Kako možemo da primetimo po njenim fotografijama, voli da ide na more. Na osnovu fotografija u kupaćem kostimu možemo da zaključimo i to da je i više nego u dobroj formi za svoje godine. Mnogi joj zamere to što u tim godinama objavljuje takve fotografije. Pored takvih fotografije, tu su i one sa unucima, a poslednja je privukla dosta medijske pažnje gde je u zagrljaju sa unukom Dušanom, koji je pre par dana proslavio svoj 6. rođendan.