Ima 37 Godina I Svake Je Godine Trudna: Čeka 12. Bebu, Ne Zna Kako Da Koristi Zaštitu

0

37-godišnja Courtney Rogers je trenutno u iščekivanju čak svoje dvanaeste bebe.

Ona se udala za Krisa 2008. godine, pastor njen, a od tad je svake godine trudna. Ovaj bračni par već 11 djece ima, svi su u dobi od jedne do jedanaest godina.

U martu sljedeće godine im stiže naredna beba, a oni štede novac, ne kupuju jednokratne pelene, nit gotove grickalice, kupuju platnene pelene, za užina jedu voće koje u vlastitom domu uzgajaju.

I sama Courtney je rekla da ne zna koristiti kontracepciju, okolina ih osuđuje jer imaju toliko djece. Obično, ljudi ne vole vidjeti tako velike porodice, misle kako roditelji nisu sposobni da brinu o toliko djece.

Courtney je rekla da se ne brine niti ih zanima mišljenje drugih ljudi, jer su to za nju stranci, koje ona ne zna, nit oni njih znaju, rekla je.

Courtney je potom rekla kako svu djecu kod škole školuje, domaćica je ona, ima svojih obaveza na farmi gdje žive. Majka njezinog muža je imala čak desetero djece, složila se i sama da bi za porodicu bilo savršeno da ima šest dječaka i šest djevojčica.

Courtney je u ovih 13 godina braka, imala tri spontana pobačaja.

Oko 20 sati uvečer njena djeca idu na spavanje, pošto stariji poštuju mir beba.

Rekla je da je sretna sa svojim životom.

Šta mislite vi o ovim velikim porodicama?

Da li biste vi sebe mogli zamisliti da ste u jednoj velikoj porodici kao što je to Courtney ili ne biste? Ili mislite da je ovo jednostavno pretjerano velika porodica, recite nam