Lukas Otkrio Da Mu Je Šaban Ispričao Najveću Prijovićkinu Sramotu, Šaulić Je Bio Dobar Prijatelj Živojinovića – Ovako Su Ga Zvali Na Svadbu Aleksandre I Filipa

0

Aca Lukas, kontroverzni pop-rok pjevač nedavno je objavio svoju autobiografsku knjigu kojoj je dao ime OVO SAM JA, njegova knjiga je tako privukla veliku pažnju javnosti.

Pisal ose dosta o stvarima kroz koje je Aca Lukas prolazio, povezivali su ga u toj knjizi sa Arkanom, navodno da je od njega uzimao drogu Lukas, do toga da je bio u vezi sa takmičarkom iz Zvezde Granda i to dok je bio u braku sa Sonjom.

Javnost je poslije nekako uspjela da sazna kako je riječ o pjevačici Ani Sević, koja je inače bila supruga Darka Lazića u to vrijeme.

Nekoliko anegdota je ispričao Lukas u toj svojoj knjizi, rekao je i da mu je pokojni Šaban Šaulić jednom prilikom se požalio. Šaban je inače bio u jako dobrim odnosima sa porodicom Živojinović i to nije bila tajna.

Šaban je izabran da pjeva na vjenčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, ali ono što je bilo njemu čudno je to što se trebalo pjevati u četvrtak, a Šaban nikad ranije nije pjevao na vjenčanjima četvrkom, pa je tako Lukas došao do saznanja kako su Živojinovići željni para, pa su htjeli da četvrtak održe vjenčanje, kako bi za vikend Aleksandra mogla da pjeva, pošto su imali nastupe.

Ovo je stvarno jedna velika sramota, ako se nije moglo odložiti vikend nastupanje u klubovima, nego se pomjerilo vjenčanje u četvrtak, kako bi mogli da pjevaju za vikend i zarade novca dodatno.

Mnogo je zanimljiva knjiga Ace Lukasa, u kojoj svašta možete da pročitate.

Šta kažete vi?