Loše vesti iz doma Joksimovića, prijatelji zabrinuti: Jovana i Željko prolaze kroz TEŽAK PERIOD i o tome nikome ne govore!

0

Jedan od najpoznatijih bračnih parova u Srbiji su pjevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana koji su se upoznali 2008. godine kada je Beograd bio domaćin Eurosonga a njih dvoje su bili glavni voditelji. Kako su poslije rekli u prvom momentu se nisu svidjeli jedno drugome, Jovana je mislila da je on arogantan, a Željko da je voditeljica uobražena ali su se nakon nekog vremena zbližili što je rezultiralo i brakom a i djecom.

Jovana je do prje godinu dana vodila jutarnji program na TV Prva sa svojim kolegom i kumom Srđanom Predojevićem ali su oboje dobili otkaz i iako se pretpostavljalo da će se televizijske kuće za njih otimati to se nije desilo. Tako se Jovana zaposlila na televiziji K1 čiji je vlasnik nejn suprug dok je Srđan noov radno mjesto pronašao na TV Pinku.

Izgleda da su odnosi između Jovane i Srđana narušeni jer se već jako dugo nisu sreli a kako se i sam Predojević požalio medijima bivša saradnica mu nije čestitala ni rođendan. Od kako je počela da radi na Željkovoj televiziji jutarnji program koji ona vodi je dobio jako veliki rejting a Željko je doživio i veliki uspjeh sa filmom Toma kojeg je u našoj regiji pogledalo u biskopima preko milion gledalaca.

Na privatnom planu njih dvoje su posvećeni svojoj djeci ali kako se saznaje nova godina im i nije počela najbolje jer sada su oboje pozitivni na koronu i prema riječima njihovih prijatelja stanje nije bilo nimalo bezazleno ali je par svaki dan sve bolje i uskoro će nastaviit sa svojim poslovima.