LJUDI POMAGAJTE, JOŠ MALO NEĆEMO IMATI ŠTA DA JEDEMO! PITATE SE KAO ĆU OŽENITI SINA? GOCI POKUCALI IZVRŠITELJI, MORA DA RODI 30.000!

0
180

Vjerujemo kako ste se do sada naslušali priča o tome, kako je estrada i više nego ugrožena, jer jednostavno više nemaju posla, jedva sastavljaju kraj sa krajem, a dva puta što su dobili od Vlade Srbije po 90.000 dinara ne može im biti ni za osnovne životne troškove. Đani ima ratu kredita od 20.000 eura za 3 nova stana koja je kupio na Beogradu na vodi.

Neda Ukraden jedva sastavlja kraj sa krajem, iako ima 4 poslovna prostora u Beogradu, a Goca Tržan ne može da plati ni osnovne režije za 90.000 dinara. Sada se obični narod u Srbiji pita, da li oni imaju fudbalske stadione koji troše struju na semafore na 24 sata na dnevnom nivou, pa im ne može biti dovoljna pomoć od same države. Jučer se oglasila i sama Jelena Karleuša, koja je rekla da ako čistačice i konobarice mogu da rade i dobijaju platu, onda i oni mogu da krenu sa koncertima.

Sada se oglasila i Goca Božinovska, koja je rekla da koncerta nije imala preko 2 godine, i da uskoro neće imati šta da jede. Sin joj treba da se ženi uskoro i da dobije sina, a majka joj je na samrti, potrošila je svu moguću ušteđevinu, i jednostavno ne zna kako će da preživi do kraja ove cijele priče.

Kako kaže izvršitelji su došli na vrata i tražili su 30.000 dinara, tako da ima roka da nađe te pare za 7 dana. Mislite li vi da Goca Božinovska, možda malo i pretjeruje? Pišite nam u komentarima sva vaša mišljenja…