Ljubomora NIJE bila motiv za UBISTVO Ksenije Pajčin? 12 godina nakon tragedije isplivali novi detalji, EVO ko je kriv…

0

Celi region je pre 12 godina zanemio kada je medije obišla vest ubistvu pevačice Ksenije Pajčin. Navodno nju je ubio crnogorski maneken Filip Kapisoda, te je nakon ubistva presudio i sebi. Mnogi mediji su špekulisali koji je bio svemu ovome. Najviše se sumnja na preveliku dozu Filipove ljubomore.

Nakon uviđaja sa mesta zločina, ustanovilo se da se itekako desilo ubistvo, te potom samoubistvo. Ksenija je pronađena u hodniku. Pogubljena je pucnjem u glavu, dok je Filipovo telo pronađeno u sobi. Pored svega toga, sam motiv ubistva je ostao nejasan, te su se na tu temu vodile brojne polemike u medijima. Sada nakon toliko godina, svoju teoriju o celom slučaju je ispričao privatni detetktiv Braca Zdravković i profesor Jung.

Naime, detektiv Braca Zdravković i profesor Jung su ubeđeni da motiv za ubistvo nije ljubomora, već da se radi o nečemu ozbiljnijem i misteriozijem. Razlog toga je što je Filip pripadao svetu mode, te je Kseniju pratio po klubovima gde je nastupala. On bi tada primetio da li ona ima ikakav fizički kontakt sa nekim.

Filip je sve vreme bio razuman i shvatao da je to deo njenog posla. Ksenija je i sama u nekoliko navrata istakla kako je Filip jedini muškarac sa kojim je bila, te da je on itekako bio razuman oko činjenice kakav je zapravo njen posao, te da mu to nije smetal. Poznato je i to da su Ksenija i Filip prekinuli dan pre ove velike tragedije. Po izjavama komšija, taj dan su se toliko svađali da je i policija intervenisala.