Ljubavnik ove plavuše u gaćama BJEŽI PREKO BALKONA: Stigao ga RAZJARENI MUŽ, uslijedio HAOS na balkonu(VIDEO)

0
108

Od pojave interneta i društvenih mreža sve je više preljuba jer ljudi uspostavljaju kontakte i zaljubljuju se jedni u druge a da se nisu ni upoznali licem u lice. Mnogo se veza i brakova raspalo a da budemo iskreni prevara je uvijek bili i biće ih i dalje samo je sada ,da tako kažemo, onima koji su željni nekih promjena u svom ljubavnom životu, puno lakše naći nekoga sa kim će prevariti svoga partnera.

Mnogi smatraju da do prevare u jednoj vezi dolazi zbog monotonije i dosade koaj nastupa neminovno i žele da osjete ponovno one leptiriće u stomaku kao kada tek upoznate neku osobu. Sve su češći slučajevi da preljubnici budu uhvaćeni i na djelu a obzirom da svi imamo mobitele sa kamerom, ti se momenti zabilježe i vrlo brzo nađu na internetu i po pravilu postaju viralni.

Nedavno smo pisali o preljubniku iz Budve koji je morao u gaćama da skače sa prozora jer je muž njegove ljubavnice iznenada došao kući a sada imamo jedan sličan slučaj ali ovaj put iz Rusije. Razlika je u tome što ovaj ljubavnik nije uspio da umakne na vrijeme a sve je snimao znatiželjni komšija koji živi u zgradi koja se nalazi preko puta.

Na slici se vidi kako mladić, samo u boksericama pokušava da se spusti sa trećeg sprata pomoću vezanih čaršafa a plavuša koja je očito ljubavnica, njegove stvari baca sa balkona. Prisutan je i podivljali muž koji nije znao koga prije da dohvati, ženu ili ljubavnika, a komšinica sa sprata niže je dohvatila metlu i ljubavnika udarala iz sve snage.