Trenutno Vijesti

“Ljubavnica sam oženjenom čovjeku, koji me je zavlačio, onda sam JEDNOG DANA..”

Prevare bračnog partnera, ljubavni treouglovi, prevarene žene, muževi preljubnici i famozne ljubavnice su sve češća tema u Srbiji ali i u cijelom svijetu.

Ima i onih koji tvrde da vole svoje supruge ali im one ne pružaju ono što im treba pa iz tih razloga imaju ljubavnice koje su u pravilu upola mlađe od njih. Oni se nikada ne bi razveli ali moraju imati nešto sa strane za zabavu. Naravno oni svojim ljubavnicama obećavaju brda i doline, brak i razvod od supruge ali se to vrlo rijetko u stvarnosti i desi.

Najočitiji primjer smo imali prije neki dan u samoj Srbiji kada je jedna ogorčena ljubavnica svom ljubavniku izrazbijala dva auta a i nejga je potkačila po ustima. Naravno, pogađate, radi se o Ljupki Stević i generalu o čemu su pisali svi mediji. Ona nije jedina i nije u manjini, postoji čitav niz žena koje su godinama ljubavnice i kojima je život prošao u čekanju da se njihov dragi razvede od svoje žene.

Priznanje jedne od njih je osvanulo i na fejsbuku u vidu ispovijesti a ona je rekla da je već godinama u vezi sa oženjenim muškarcem koji joj je lagao da će napustiti svoju suprugu a onda je na kraju sa njom kupio novi stan. Njoj je već bilo svega preko glave i zaprijetila mu je da će ga ostaviti a njegov odgovor je bio da mu to neće predstavljati nikakav problem jer žena poput nje ima na svakom ćošku. Ona je rekla da je prešla preko ovih njegovih riječi i da i danas samo čeka da je pozove i da mu je sve oprostila a on se naravno, još uviejk nije razveo.

Oglasi – Advertisement