LISTALI SMO IH SATIMA, ALI SMO IH NAŠLI! Ovo su PRVE FOTKE poznatih koje su okačili na Instagram – STRAŠNO! (FOTO)

0

Poznate estrade ličnosti su popularne u svakom slučaju pa tako i na društvenim mrežama. Društvena mreža instagram je u poslednjih nekoliko godina definitivno pobedila nekada popularni facebook po popularnosti i gotovo sve poznate ličnosti imaju profile na ovoj društvenoj mreži. Tu često objavljuju svoje fotografije sa destinacija, u skupoj odeći ističući u većini slučajeva svoje telo, ako su u pitanju pevačice.

Instagram je jedna od najdominantnijih društvenih mreža i otkako je lansiran 2010. godine pa postao je planetarno poznat, gde se registrovalo čak stotinu miliona korisnika, pa su se i domaće estradne zvezde sa prostora Balkana počele masivno registrovati. Na taj način su prikupili dosta pratioca i medijske pažnje.

Mi vam danas donosimo nekoliko fotografija poznatih ličnosti koje su zapravo prve objavili na isntagramu, čim su pristupili ovoj mreži. Mnoge od tih fotografija će iznenaditi mnoge u negativnom smislu jer ne podležu “današnjem standardu” fotografija koje se postavljaju na na instagramu.

Na prvoj Cecinoj fotografiji na instagramu možemo primetiti da je izgledala dosta drugačije nego danas. Ipak, fotografije njene ćerke Anastasije su bile teške za naći iz tog doba, mimo fotografije njenog omiljenog soka. Lepa Brena je postavila fotografiju seb sa razbarušenom kosom i napisala “helouu evribadi”, dok je glumica Mirjana Karanović također postavila poprilično mutnu i za današnje standardne smešnu fotografiju sebe kao prvi selfi na ovoj mreži.

Također, ne možemo a da ne spomenemo i Jelenu Karleušu, koja je tada postavila fotografiju sebe i možemo da primetimo da se očito ova pevačica itekako promenila fizički. Njena popularnost je drastično skočila od tada, ali primećujemo da je bila dosta više prirodnija i mršavija a fotografija je postavljena sada već davne 2013. godine.