LICE UNAKAŽENO OPERACIJAMA, UMRLA MAJKA ČUVENOG RAMBA U 98. GODINI: A evo kako je izgledala u u mladosti, OSTAT ĆETE BEZ RIJEČI

0
454

U 98.godini je preminula majka poznatog holivudskog glumca Silvestera Stalona. Uzrok smrti još uvijek nije poznat , a mnogi vjeruju da je ipak umrla od starosti , jer rijedak je slučaj pogotovo u današnje vrijeme da neko doživi ove njezine godine.

Naime, poznato je da je Džeki dugo godina unazad , sve šokirala svojim izgledom , jer je bila zavisna od estetske hirurgije. Ljudi su je često upoređivali sa modnom dizajnerkom Donatelom Versaće , ali i drugim zvijezdama , čija su lica gotovo pa neprepoznatljiva nakon operacija , koje im zapravo nisu bile ni potrebne jer su zaista važile za prave prirodne ljepotice.

Naime , Džeki je 2013.godine preživjela jak srčani udar , a nedavno je priznala da je svjesna koliko loše izgleda zbog svih zahvata koje je imala. Istakla je da se osjeća kao vjeverica s ustima punim lješnjaka. Previše puta je bila na ubrizgavanju filera i zato je i izgledala kako izgleda. Kada pogledamo Džekine fotografije iz mladosti , svatamo da joj ni jedna operacija nije bila potrebna jer je bila prirodno lijepa.