Lepršavo, šareno, otvoreno: Modna dominacija Snežane i Ane u Zvezdama Granda, ocenite koja ima bolji stajling FOTO

0

Popularno glazbeno natjecanje “Zvezde Granda” se vratilo, au njemu su i ove godine sudije legendarne izvođačice narodne glazbe Snežana Đurišić i Ana Bekuta. Za početak nove sezone, obje dive su se nesvakidašnje pojavile, odlučivši se za nešto provokativniji stil. Nosile su haljine s dubokim dekolteom i tankim naramenicama, koje su bile udobne i lepršave. Unatoč dobi od 64 godine, oboje imaju izvrstan fizički izgled i izgledaju puno mlađe nego što jesu. Nadalje, njihovi raskošni glasovi, koji već godinama osvajaju publiku, sigurno će impresionirati natjecatelje.

Snežana i Ana cijene dobru hranu i zabavu, no na prvom mjestu im je održavanje besprijekornog izgleda zbog javnih poslova i čestih snimanja. Ana se odlučila za dugu, živahnu haljinu koja je istaknula njezina zanosna prsa i privukla pažnju svih prisutnih. Snjeguljica je također bila u centru pažnje, posebno kada je sjela za stol. Nosila je dugu, lepršavu haljinu drugačije nijanse. Zaključak je da obje glazbene dive, Snežana Đurišić i Ana Bekuta, izgledaju zanosno. Ana Bekuta započela je svoju glazbenu karijeru u mladosti i od tada se profilirala kao jedna od najcjenjenijih i najomiljenijih pjevačica u svom žanru. Njezine emotivne balade i narodne pjesme tijekom godina osvojile su srca brojnih glazbenih entuzijasta.

Osim uspješne glazbene karijere, Ana Bekuta svojim odijevanjem i modnim smislom često je plijenila pozornost javnosti. Slično tome, Snežana Đurišić je poznata srpska folk pjevačica koja je stekla široku popularnost zahvaljujući svom jedinstvenom glasu i interpretaciji tradicionalnih pjesama. Snežana je kroz svoju karijeru snimila brojne hitove, među kojima su “Samo me tvoja ljubav ne bi ranila”, “Žao mi je što sam bila tako mlada” i “Vjenčanje”, između ostalih. Njezine emotivne obrade narodne glazbe osvojile su srca mnogih slušatelja. Osim pjevačke karijere, Snežana je i uspješna glumica. Njezino zadivljujuće prisustvo na pozornici i zarazan šarm već nekoliko godina oduševljavaju publiku diljem Balkana.