Trenutno Vijesti

Lepa OTVORENO o intimnim stvarima: Otkrila koju pozu obožava, a koja joj je najgora – DA LI JE MOGUĆE?

Lepa Lukić je jedna od najpoznatijih pjevačica sa ovih prostora koja je sasvim sigurno i najstarija na estradi. Iako nema nastupe i nije toliko prisutna na muzičkoj sceni posljednjih godina je postala poznata kao jedan od čestih učesnika u rijaliti takmičenjima u Srbiji.

Njeno prvo pojavljivanje u ovom tipu emisije je mnoge iznenadilo jer su smatrali da njoj i njenim godinama to baš i ne pristaje, ali su se publika i gledaoci pored malih ekrana koji prate rijaliti programe, naviknuli na njeno prisustvo. Kada su u pitanju njeni razlozi za učešće u rijalitijima mnogi smatraju da je to zbog novca iako je Lepa tokom svoje duge i plodonosne karijere zaradila jako puno.

Po kuloarima se priča da je ona novac jednakom brzinom kojom ga je zarađivala i gubila na kocki ali Lepa o tome nikada nije govorila u javnosti. Po ovim pričama Lepa ne samo da je izgubila sav novac koji je imala nego se i zadužila i zato joj je poziv za učešće u rijalitiju bio kao slamka spasa. Po pisanju nekih srbijanskih medija, Lepa je potpisala takav ugovor pri ulasku u rijaliti da novac ni neće biti isplaćivan njoj lično nego će produkcija vraćati ljudima kojima je dužna.

Lepa je inače jako interesantna osoba koja je postala poznata po nekim svojim izjavama koje su mnoge nasmijale a jedna od njih je i ona o tome kako je kao mlada bila jako aktivna kada je vođenje ljubavi u pitanju pa je čak govorila i o raznim pozama a po njenim riječima joj je bila najmrža ona kada se ona nalazi dole a na njoj nema nikoga.

 

Oglasi – Advertisement