Lepa Brena progovorila o ”slučaju Devin” I ZAŠTO JE SVJEDOČILA PROTIV MIROSLAVA ILIĆA- ”Sa njim sam obišla cijeli svijet, voljeli su se i…’ ( FOTO)

0

Cela javnost je upoznata sa slučaj između Devina, koji je sin poznatog pevača Miroslava Ilića. Inače, oko tog slučaja se vodila žestoka sudska rasprava već nekoliko godina unazad, jer Miroslav nije želeo da svojim DNK uzorkom potvrdi očinstvo. Mnoge njegove poštovaoce i fanove je ovaj gest jako razočarao. Sada je tu situaciju komentarisala i jedna od najvećih pevačica na estradi Lepa Brena. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Poznato je da su Gordana i Miroslav imali jako mnogo kriza u braku, posebno u periodu kada je Miroslav mnogo pio, te je zbog toga pravio često situacije koje nisu potrebne. Ona je naravno sve vreme bila uz njega i nije niti pomišljala da ga napusti. Sada kada je definitivno istina da je Devin njegov sin, ona se u potpunosti slomila.

Sada se pojavila i nova informacija kada je u pitanju tajni život Miroslava, koji će verujemo Gordanu još više potresti. Sporedni likovi u ovoj priči koji se nisu toliko pominjali su Daniel i Diana Antunović odnosno bivši muž i kćerka Mirjane Antunović.

Ukoliko niste znali, Mirjanina prijateljica je Lepa Brena, koja je bila i svedok tokom suđenja, te je tom prilikom izjavila sledeće: “Jako sam sretna zbog presude. Tačnije, nije to pitanje sreće već moralne etike. Miroslav je bio sa mnom i Mirjanom dve godine na turneji, obišli smo celi svet. Zabavljali su se i voleli tada i rezultat te ljubavi je Devin. Jedina smo zemlja koja nema zakon o utvrđivanju očinstva ili majčinstva. Treba da živimo u 21. veku. Podržala sam je u ime našeg prijateljstva i istine”.