LEGENDARNI PAJA I JARE NA FILMU NERAZDVOJNI, A PRIVATNO SE NISU PODNOSILI: Otkrivena VELIKA MISTERIJA iz “Kamiondžija”!

0

Svi na prostoru bivše Jugoslavije se mogu složiti u jednom, a to je da je tadašnja domaća kinematografija bila jako dobra i da smo imali mnoštvo filmova i tv serija. Naravno uz sve to idu i legendarni glumci a kada kažemo to, prvo na um nam padaju legendarni Paja i Jare. Mi vam danas donosimo jednu priču o njima, u koju je veoma teško poverovati, ali je zapravo istina. Saznajte u nastavku teksta o čemu se tačno radi!

Nema čoveka na prostoru Balkana koji nije čuo za serijal “Kamiondžije” i brojne generacije su odrasle uz njih, te kada se nakon toliko godina pomenu, velikom broju ljudi oni bude nostalgiju. Likove Paje i Jareta su tumačili poznati glumci Pavle Vujisić i Miodrag Petrović Čkalja. Oni su u tom serijalu bili jako bliski prijatelji i kumovi koji su godinama radili u istoj firmi. Nakon što su došli u penziju, zbog teškog života su bili primorani nastaviti raditi, te serijal upravo prati zgode i nezgode pomenutih likova dok pokušavaju zaraditi prevozeći kamionom ljude i stvari.

Ono što je zanimljivo svima je to koliko su ova dva lika u seriji bila bliska a zapravo su karakterno bili drugačiji. Paja je tih i povučen čovek koji ne priča puno, dok je Jare sušta suprotnost. Njihova hemija koja je bila na setu je neverovatna, ali malo ko zna da se privatno ova dva glumca nisu uopšte podnosili. Ukoliko je to zaista tako, onda su oni zaista neverovatni glumci s obzirom šta su nama predstavili na malim ekranima. Više o njihovoj priči pročitajte na ovom linku.