LANE GUTOVIĆ JE POSLEDNJE DANE PROVODIO U KONTEJNERU KOJI PROKIŠNJAVA! Ne liči na civilizovano mesto, pobegao je od svih! (FOTO)

0

Prostori Balkana su poznati po kvalitetnoj i prepoznatljivoj muzici, ali i po glumcima, glumicama i filmovima. Ta tradicija se nosi još iz doba Jugoslavije gde smo imali brojne grupe i velike filmove i tv serije. Jedan od najzanimljivijih i najautentičnijih glumaca na ovim prostorima je Lane Gutović, kojeg svi pamtimo kao Srećko Šojić gde se pojavio u Tesnoj Koži i Beloj Lađi.

On je ulogu Srećka Šojića predstavio na maestralan način, kao uglađenog lika u skupocenim odelima i brkovima koji ima čuvenu govornu manu. Taj lik je upravo ono što se zaista dešavalo a i dešava u mnogim firmama, gde imamo direktore ovog tipa. Ono što mnogi ljudi ne znaju, kada je ovaj glumac u pitanju je to da je on u privatnom životu jako povučen, ali i da se ne zna mnogo o njemu.

On je prošli avgust nažalost preminuo od posledica korone virusa. Svoje poslednje godine se skrivao kod ribnjaka Sveti Nikola gde je imao veliki kontjner, kako bi se mogao posvetiti svojoj omiljenoj aktivnosti, a to je ribolov. Odbijao je da živi u velikim i luksuznim stanovima i takvim stilom života, što je sušta suprotnost u odnosu na Srećka Šojića. Ovo je onda samo još jedan dokaz koliko je on zapravo bio veliki glumac.

On je pomenuti kontejner vremenom uspeo da pretvori u vikendicu, koja je imala i izvore solarne energije. Iz izvora saznajemo i da je krenuo da prokišnjava te je često dovodio prijatelja koji mu je izvodio razne prepravke i radove, kako bi mogao da svoje vreme provodi tu. Nažalost, kao što je poznato, korona virus mu je oduzeo život u 76. godini. On je doveden na VMA u Beogradu i tu nažalost preminuo. O privatnom životu mu se nije znalo puno, čak se špekulisalo o tome koliko zaista dece ima i s koliko različitih žena, a svi ćemo ga pamtiti po odličnoj glumi.