Kume, zar i ti? Saša Popović i Žika Jakšić prekinuli kumstvo zbog OVE POZNATE ŽENE! Pogledajte fotografiju koja će Suzani slomiti srce

0

Žika Jakšić je poznati autor i voditelj emisije koja iz sezone u sezonu ima sve više gledalaca “Nikad nije kasno”, je riješio da predstavi svoju novu partnerku, advokaticu Tijanu Mijalović, sa kojom je već neko vrijeme u velikoj ljubavi. Priče da će njih dvoje stati pred matičara i ozvaničiti harmoničnu vezu se sve više čuju u medijima. Iako je, prema najnovijim informacijama, bio ubjeđen da se više nikada neće ženiti. jer iza sebe ima dva propala braka, ljubav je njegove planove na kraju ipak promjenila, te sada ima želju da se oženi još jednom.

Mnogi se pitaju da li će na njegovom vjenčanju kum biti Saša Popović, isto kao što je to bilo i na prošlom vjenčanju sa Žikom Jakšićem. Kada je Žika pitao Sašu u šali da li bi mu bio opet kum kada bi se ženio, Saša je odgvorio da mu to nije ni na kraj pameti. Na početlu, Žika je ostao u šoku, ali mu je Saša nakon toga objasnio sljedeće: “Donio sam ti lošu sreću kada si se sa Dajanom vjenčao, veza nije dugo vremena potrajala, pa ne želim rizikovati i ovoga puta”.

Možemo se složiti da je ovo dobro opravdanje zbog kojeg Saša ne želi više da bude Žikin kum, jer ne bi želio da ponovo dođe do raskida braka, to jeste po treći put kada je Žika u pitanju. Ostaje nam da vidimo da li će on zaista stupiti ponovo u brak, i da li će isti potrajati duže vremena ili će se završiti neslavno kao i prethodna dva.