KUDA IDE OVAJ SVET- Udala se za krpenu lutku- Posle medenog meseca, babice joj pomogle da na svet donese bebu IGRAČKU! (FOTO)

0

Internet je zaista jedno nepresušno more informacija ali često i nekih gluposti koje preko noći postanu viralna vest. Kada je nešto viralno to je onda zapravo nešto što je na brz način privuklo ogromnu pažnju kako medija tako i ljudi po društvenim mrežama. Mi vam danas donosimo upravo jednu takvu priču koja je privkla mnoge svojom bizarnošću. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Devojka po imenu Meirivone Roka Moraes koja dolazi iz Brazila se naime, verovali ili ne udala za krpenu lutku koju je inače sašila njena majka. Ona je čak rekla da je to bila ljubav na prvi pogled. Lutka koju joj je majka napravila je dobila ime Marselo i napravila ju je iz razloga što je njena ćerka bila jako nesretna. Sve njene prijateljice su imale nekog partnera ali ona je bila sama i nije imala partnera.

Nakon što je lutka bila završena, usledila je romansa pa je par odlučio i da se venča, a na samom venčanju je verovali ili ne bilo čak 250 zvanica. Kada je u pitanju odnos sa svojim “suprugom” ona je priznala da je divan ali da je on poprilično len, te je otkrila kako su i proveli svoju prvu bračnu noć. Ona je rekla da je dan venčanja za nju bio jako važan, emotivan i predivan dan za nju, te da je on “muškarac” kakvog je od uvek želela.

Rekla je da se uopšte ne svađaju te da je on jako veran muž, te da joj mnogi zbog toga zavide. Kako saznajemo, teško joj je to što ona zapravo jedina radi u braku, pa mora da plaća sve račune. Kada je u pitanju medeni mesec, rekla je da su ga proveli u kućici na plaži. U skorije vreme su dobili i dete, te je ona uz pomoć medicinske sestre i doktora na svet donela bebu koja jako liči na svoga tatu.