Trenutno Vijesti

KUĆA BOBANA RAJOVIĆA IZGORJELA DO TEMELJA: Evo gdje je otišao s porodicom, PJEVAČ U SUZAMA

Mnogi ljudi koji su danas poznate estradne zvijezde su prije svoje popularnosti imale prilično težak život. Jedan od njih je i poznati pjevač Boban Rajović koji je pukom srećom i zahvaljujući jednoj poznatoj pjevačici uplolvio u muzičke vode i postao slavan u regionu.

On inače ne voli da priča o svom privatnom životu i prošlosti ali je jednom prilikom dao intervju u kojem je iznio neke stvari koje su mu se dešavale. On je rekao kao je dok je bio još mali, tek je krenuo u osnovnu školu, njegovu porodicu zadesila tragediija. Svi su bili van kuće, a ostao je upaljen šporet i cijela kuća im je izgorjela. Ostali su bez ičega i tada su donijeli odluku da se presele u Dansku. Kada je porastao počeo je da radi razne poslove da bi pomogao kućni budžet, najčešće je radio po restoranima a jedno vrijeme je vozio taksi.

Njegov život se promijenio kada je u društvu sa pjevačicom Viki Miljković i Tašketom, uzeo mikrofon u ruke i zapjevao. Kada su čuli kako pjeva rekli su mu da je suđeno da postane velika zvijezda i oni su bili ti koji su mu pomogli u početku karijere, 1998. godine. Od tada je Boban Rajović imao jako veliki broj hitova i ima veliki broj obožavatelja.

To mu je omogućilo da zaradi dosta novca i danas vodi luksuzan život. On je u sretnom braku a njegova pordica uživa u velikoj i modernoj kući i imaju nekoliko skupocjenih automobila. Ipak on nikada nije postao bahat jer se dobro sjeća kako je živio prije nego je postao slavan.

Oglasi – Advertisement