Ksenija Deli, model iz Moldavije, postala je poznata nakon pojavljivanja u spotu Justina Biebera “What do u mean”. No, njezina je slava skočila u nebo kada se udala za egipatskog poduzetnika Osamu Fatija Rabagha Al Sharifa, koji je od nje stariji 36 godina. Nažalost, par se suočio sa salvom negativnih komentara zbog velike razlike u godinama, a činjenica da je Al Sharif milijarder samo pogoršava situaciju. Ksenija trenutno ima 32 godine, a njezin suprug milijarder 68. Unatoč velikoj razlici u godinama, par je zasnovao obitelj i dobio kćer. U braku su već nekoliko godina, ali unatoč tome i dalje ima onih koji smatraju da je Ksenija sa suprugom samo zbog bogatstva. Kao rezultat toga, mnogi su ljudi masovno kontaktirali manekenku kako bi izrazili svoje mišljenje o tome.

 

Na svom Instagram profilu nije rijetkost da objavljuje slike sa suprugom, često popraćene izrazima dubokih emocija. Dok ih neki možda doživljavaju kao jako zaljubljen par, drugi su davali pogrdne komentare, sugerirajući da je on puno stariji i nalikuje njezinom djedu, te da se ona samo pretvara da joj je stalo do njega kako bi iskoristila njegovo bogatstvo. Ksenija nije ni slutila da će njezin brak s milijunašem izazvati tako žučne kritike i poplavu negativnih komentara.

Jednom je Ksenija na svom Instagram profilu podijelila da su njezina kći i suprug bili izraz njezinih težnji. Međutim, to je dovelo do niza negativnih komentara, uključujući i jedan vrlo oštar koji je tvrdio: “Vaša dva najveća sna su vaše dijete i vaš novac. Jednostavno, ne postoji ljubav, samo novac i popularnost i vi to znate.” Ksenija se prepušta luksuzu, ide na česta luksuzna putovanja sa suprugom i posjeduje skupe dizajnerske torbe i odjeću. Stekla je ogromnu popularnost na Instagramu, s preko 700 tisuća pratitelja. Nadalje, pojedinci su komentirali da je njezinog bogatog supruga njihova veza revitalizirala te da se s njom osjeća mlađe.

Par je 2016. izmijenio zavjete i vjenčao se na bajkovitoj ceremoniji vrijednoj milijun eura. Proslava se održala na otoku Santoriniju, u vinariji s pogledom na more. Svečanosti je prisustvovalo oko 150 uzvanika, a torta je bila visoka preko jednog metra.