Krio ju je kao zmija noge: OVAKO izgleda bivša žena našeg poznatog VODITELJA, prava je LJEPOTICA: Nije ni čudo što ju je krio!(FOTO)

0

Poznati voditelj srpskih TV Kanala Jovan Memedović je oduvijek bio transparentan kada je u pitanju poslovni život što je potpuna suprotnost od transparentnosti kada je u pitanju privatni život.

Jednog od omiljenih voditelja vjerna publika prati u kvizu “Potjera“ i u emisiji “Sasvim prirodno“ i dok su njegove akcije su uvijek pod budnim okom javnosti, njegov privatni život dugi niz godina prolazi ispod radara. To je uvijek njegova želja bila i htio je ostaviti taj jedan dio za sebe i vodio se sa politikom da ne mora javnost sve da zna.

Mnogi nisu upoznati sa njegovim životom prije slave pa mnogi ni ne znaju ko je ni kako izgleda njegova bivša supruga Mirjana.

Par se razveo 2014. godine a mirnim razvodom su obezbijedili zdravlje i sigurnost svojoj djeci Urošu i Maši, kako su oni smatrali da je najbolje.

Upoznali su se 1992. godine u rekreativnom centru. Ubrzo se rodila velika ljubav a nakon samo godinu dana Mirjana je rekla sudbonosno “Da“. Par je imao brak bez skandala koji mediji nisu ni primjećivali niti su se posebno interesirali za isti. Mnogima je bio šok razvod 2014. posebno radi nedostatka drame u bračnim odnosima.

Zajedno su proveli 12 godina u kojem je periodu Mirjana uglavnom izbjegavala medije i kamere te je nastojala voditi život daleko do očiju javnosti. Razlog razvoda je nepoznat a Memedović nerado spominje ovu temu kako bi sačuvao privatnost djece i bivše supruge. Mirjana je izuzetno lijepa i atraktivna žena, aktivna na društvenim mrežama i dalje pod prezimenom Memedović.