KRILA JE SIROTOG ČOVEKA 30 GODINA! Njena tajna čuvana godinama, konačno je isplivala u javnost- OVAJ pevač je Brenin rođeni brat

0

Za Brenu se može reći da je jako uspješna žena koja je u svojihm 40 godinama radnog vijeka mnogo toga postigla. Počela je kao članica poznate muzičke grupe “Slatki greh”, još tokom 70-ih godina i nije niko mogao predvidjeti da će postati jedna od najpoznatijih ličnost i u Jugoslaviji. Brena je postigla veliki uspjeh sa sovjom pjesmom Slatki greh, a nakon toga je napravila pauzu kako bi radila na projektu skupa sa Sašom Popovićem.

Naravno riječ je o formiranju muzičkog takmičenja Zvezde Granda, koje je ujedno i najpoznatije u regionu. Brena i njen suprug su skupa izgradili uspješno carstvo koje ima je omogućilo da izdržavaju svoju porodicu bez problema. Brena skupa sa suprugom ima dva sina, kao i Bobinog iz prošlog braka. Bobinog sina Filipa Brena smatra kao svoje dijete, a o svom privatnom životu je jako otvorena. Mnogi ljudi su je poznavali kada je bila udata ne sjećaju se da ih je posjećivala često i jedva su razgovarali, a to je sve bilo iz Brenine ljupkosti.

 

 

Njoj je prije nekog vremena preminula majka, pa je prodala porodičnu kuću u Brčkom. Brena ima sestru u Kanadi i brata koji je amaterski pjevač. Za njegovu vezu sa popularnom sestrom je saznao u emisiji “Nikad nije kasno”, kada je riješio da sa javnošču podijeli više informacija. Brena je izjavila jednom prilikom da je bila hiperaktivno dijete fokusirano na sportske aktivnosti, ali ljubav prema pjevanju je ostala jaka. Iskustva kada je pjevala na počecima su oblikovala njeno odrastanje i tada se definitivno zaljubila u muziku.