KRILA GA KAO ZMIJA NOGE, O TOJ AFERI SE NIJE PRIČALO! BIO JE OŽENJEN ,KADA VIDITE O KOME JE RIJEĆ SVE ĆE VAM BITI JASNO !

0

Tanja Savić je vješto krila ljubavne veze sve dok nije upoznala sada već bivšeg supruga Dušana Jovančevića. Ona je bila u vezi sa Darkom Filipovićem, a prije njega voljela je Bađija, folk pjevača čije je ime Stanko Nedeljković i on je sam priznao da ga je umalo koštala braka.

Folk pjevač poznatiji pod nadimkom Bađi pre nekoliko godina bio je u vezi sa pjevačicom, makar je sam tako tvrdio. On je čak jednom prilikom javno priznao svoj blizak odnos sa Tanjom Savić, što mu je ugrozilo brak.

 

<p>Godinama se zataškava afera?!</p>

– Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me! – objasnio je pjevač davne 2014. godine.

<p>Godinama se zataškava afera?!</p>
Nakon Bađija, Tanja je uplovila u vezu sa još jednim kolegom, Darkom Filipovićem, sa kojim danas nije u dobrim odnosima zbog njegove izjave “da ga ne bi začudilo da se Tanja nekada snimala tokom intimnih odnosa”.

 

<p>Godinama se zataškava afera?!</p>

A Bađi i Tanja upoznali su se dok se pjevačica takmičila u „Zvezdama Granda“. Nakon upoznavanja brzo su uplovili u ljubavnu romansu, koja je trajala dvije godine, a raskid se dogodio kada se Tanja smuvala sa Darkom Filipovićem. U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije željela da otkrije njegov indetitet.