Krenula kod Đanija, ZAVRŠILA U BOLNICI: Tamara Đurić hitno hospitalizovana

0

Starleta Tamara Đurič je bila pozvana na svadbu sina Radiše Trajkovića Đanija, ali je završila u bolnici umjesto na slavlju. Ona se spremala za veselje, ali joj je pozlilo iznenada te je hitno hospitalizovana. Ona je cijelu noć provela u bolnici i puštena je tek jutros kući. “Krenula sam na svadbu poslije dužeg vremena, spremala sam se, ali nisam stigla. Viša sila! Bila sam na jednom mjestu, bilo je zagušljivo, pozlilo mi je te sam završila u bolnici. Opao mi je pritisak, neodstatak gvožđa. Sada mi je dosta bolje”- navila je ona. Ona je spremljena u jednoj privatnoj klinici gdje je primila infuziju.

Inače, Tamara Đurić se prije nekog vremena podvrgla još jednoj estetskoj operaciji, zbog čega se našla na meti velikog broja negativnih komentara, ali se na to ona nije obazirala. Da podsjetimo, Tamarin bivši suprug je u zatvoru, te mu ona odnosi tamo svakodnevno ručak.

Tamara Đurić je u posljednjih par godina jedna od najpoznatijih djevojaka sa domaće javne scene. Stekla je svoju veliku popularnsot u šestoj sezoni rijaliti programa Farma, u kojem je uspjela doći do samog finala takičenjai u kojem je osvojila veliko drugo mjesto. Ona je prije učešća bila poznata javnosti kao jevojka koja se pojavila u dva video spota. U pitanju je spot za pjesmu “Dugme po dugme”, koju izvodi poznati reper Dalibor Andonov koji je poznatiji javnosti po svom nadimku Gru. Ona je rođena 4. novembra 1989. godine u Smederevskoj Palanci. Ona je tamo provela cjelo odrastanje, te se preselila u Beograd kada je imala namjeru da upiše studije.