KREĆE NOVI HAOS- Jovana brutalno isprozivala Maju Marinković i njenu novu aferu i izdaju prijateljice- ” U TU RUPU NIJE UŠAO SAMO ONAJ KOJI NIJE HTIO” (FOTO)

0

Već neko vreme se aktivno piše o aferi jedne od najpoznatijih zvezda rijaliti programa u Srbiji Maji Marinković sa Pecom. Sve bi bilo uredu da ona nije njega preotela od svoje dobre prijateljice Aleksandre Subotić, koja je također postala poznata po svome učešću u rijalitiju. Njih dvoje su naime uhvaćeni u preljubi kada ih je neko snimio kako razmenjuju nežnosti u jednom bazenu. Potom su Peca i Maja otputovali u Crnu Goru na odmor i tu kreće prava drama.

Aleksandra je kukala i plakala preko medija i društvenih mreža a njih dvoje uživali u ljubavi te se čak pročulo i da je to preraslo u ozbiljnu vezu, te da je Maja čak i trudna. Sada je o svemu tome svoje mišljenja dala ni manje ni više nego Jelena Jeremić koja je i sama kontraverzna zbog svojih mišljenja. Rekla je da joj je Maja Marinković zbog te preljube pala u očima, te da su žene ljubavnice zbog para, automobila i zbog frustracija.

Tim povodom se oglasila na svome instagramu i Maja te napisala sledeće: “Poštovane dame i gospodo, ukoliko želite da vam pod bude perfektno čist, možete kontaktirati Jovanu Jermeić, koja uredno čisti podove po studiju. Pored nje, čistačice vam nisu potrebne. Kako neko kaže “ekstremno moćniji” ne znam da li to misle kada ih zavedu svetla velikoga grada, kada iz rupe dođu na najgledaniju televiziju, a onda istu ne poštuju brukajući ih svojom pojavom. Poručila bih: Jovana draga, to ti nisu Parovi. Navikla je da bude cirkusantkinja tamo, pa misli i ovdje je tako, malo se zavozala”.