KRAJ ZADRUGE?! Učesnici se pakuju i idu kući, isplivao šok snimak TAJNOG razgovara zadrugara! (VIDEO)

0

Nakon što se Srbija, kao i cijeli region, susreli sa strašnim spletom tragičnih okolnosti, kada je K.K, učenik Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” u Beogradu smaknuo osmoro djece, to jeste drugara iz klupe, kao i čuvara koji je radio u toj školi, a samo dan kasnije, monstrum Uroš Blažić je u mjesto Mlarenovac napravio strašan masakr rafalnom paljbom, Blada Srbije je uvela dan žalosti u počast preminulima. Ova je odluka uticala i na to da Pink televizija prekine na jedno vrijeme emitovanje rijalitija Zadruga, ali, danas je rečeno da se tekuća sezona ukida do daljnjeg.

Pojavio se u prilogu snimak u koje zadrugari pričaju međusobno o ovoj odluci, dok se Ana Spasojević u jednom trenutku izlanula kako je doblla od Lepog Miće informaciju da idu svi kući u toku od dva sata. “Lepi Mića mi je rekao da svi idemo kući za dva sata”- rekla je ona vidno šokirana. Možemo se svi složiti da je ovo jedna od najboljih odluka kao i vijesti koja je mogla da se dogodi za mnoge ljude širom regije. Mnogi smatraju da je Zadruga nešto jako loše i da ona na omladinu utiče negativno.

Podsjećamo, K.K je prije nekoliko dana od oca uzeo dva pištolja, nakon čega se zaputio u osnovnu školu u koju je išao gdje je usmrio 8 učenika kao i jednog radnika obezbjeđenja. Nakon završenog masakra, on je sam pozvao policiju te se prijavio. Nakon što je priveden mnogi su shvatili da je on pravi psihopata i da riječi koje izgovara nisu nimalo prikladne dijetu od 13 godina.