KRAJ! POTRES u domu Ane Ivanović i Bastijana i to pred dolazak trećeg deteta, ona se oglasila saopštenjem: Sve se dešava sa razlogom

0

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović i njen izabranik Bastijan Švajnšvajger uživaju punih šest godina u velikoj ljubavi, u braku su se ostvarili i kao roditelji sinova Luke i Leona, a odnedavno je poznato i da će porodica postati bogatija za još jednog člana. Naime, par je lijepe vijest čuvao najprije za sebe, a nakon toga je uslijedila objava Ane Ivanović kojom je otkrila da je u blagoslovenom stanju, te da će donjeti na svijet još jednog dječaka.

Budući da je na Instagramu jako aktivna, ponosna mama često sa mnogim ganovina na kreativne načine dijeli zanimljive sadržaje, pokazuje kako provodi trudničke dane, kak se njeguje i hrani u drugom stanju, a sada je podjelila i svoje razmišljanje te izazvala pravi bum na društvenim mrežama. “Podsjenik: Sve se događa sa razlogom. Samo vjerujte životu i izvucite maksimum iz njega- napisala je proslavljena sportistkinja..

Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji je OVDJE.