KRAJ bračne sreće: Raša je ODLUČIO DA ODE, Goca tu ne može ništa da učini! Pogledajte njegovo saopštenje (FOTO)

0

Septembra 2015. godine venčali su se Goca Tržan i Raša Novaković u maloj svečanosti kojoj su prisustvovali matičar i dva kuma. Nakon toga uslijedilo je veliko slavlje kojem su prisustvovali brojni njihovi prijatelji, od kojih su mnogi poznate javne ličnosti. Svi prisutni su mladencima poželjeli sreću i dug zajednički život.

Goca Tržan i Raša Novaković u braku su osam godina i smatraju se da imaju veoma srećan i uspešan brak. Jako su zaljubljeni i imaju veliko povjerenje i poštovanje jedno prema drugom. Svoju ljubav slave svaki dan i uvijek su tu jedno za drugo kada je potrebno. Njihova veza je veoma strastvena i svakim danom nastavljaju da jačaju kao par.

Nije retkost da se oni koji su upoznali Rašu nađu u scenariju koje je opisao pop zvezda. Raša je uočljivo ispred svoje generacije po zrelosti, što je jedna od stvari u koje se Goca zaljubila. On je rijedak dragulj osobe koja je predana i vrijedna, ali i veliki džentlmen.Radomirovo ponašanje rezultat je vrijednosti koje mu je otac usadio u djetinjstvu. Ove vrijednosti se često prepoznaju i cijene u životu, a Radomir ih je nosio kroz cijeli život, kako u porodici, tako iu karijeri u vojsci. Nedavne fotografije njegovog supruga jasan su izraz Radomirove posvećenosti ovim vrijednostima.

Objavio je fotografiju i promotivni video na svojim nalozima na društvenim mrežama za upis u vojnu školu, što je navelo mnoge njegove obožavatelje da nagađaju da možda razmišlja o odlasku u vojnu službu. Ako pogledamo ponašanje mlađih generacija, koje su navikle na život u privilegijama i lagodnosti zbog interneta i drugih pogodnosti, ovaj potez bi mogao biti dobra tema za razgovor. To bi svakako značilo odlazak od partnera i porodice, ali ostaje da se vidi da li Raša ozbiljno razmišlja o ovoj opciji.