Koronavirus je IZMIŠLJEN da se zaustavi i uništi SRBIJA – Svijet se BOJI Srba, jer smo mi NAJPAMETNIJI i NAJVEĆI narod, vladari svijeta.” –IZJAVA koja je šokirala BALKAN

0
173

Poznato je da je mnogo ljudi na svijetu koji baš i ne vjeruju u postojanje korona virusa i smatraju da se tu radi o zavjeri svjetskih razmjera, mada niko od njih ne zna na pravi način da objasni koji bi bio motiv jedne takve zavjere.

Tako se ovih dana na društvenim mrežama pojavio komentar jedne djevojke koja je iz naših krajeva, koja je sa svojom teorijom oko korone podigla veliku prašinu na društvenim mrežama, a ona je u svom izlaganju napisala sljedeće:

“Virus korona je izmišljen od strane britanske tajne službe kako bi se sputao nadolazeći Srpski uticaj na svijetu. Naš predsjednik Aleksandar Vučić je toliko ojačao Srbiju da smo postali prijetnja Americi, Njemačkoj i Velikoj Britaniji. Naš ekonomski napredak i vojno jačanje su ugrozili gore spomenute države, koje su se zajedno udružile protiv pravoslavlja, i koje su udruženim snagama pustile virus u svijet kako bi se sputao napredak Srbije ka svjetskom tronu. Čak su i u svojim zemljama raširili virus da bi imali izgovora da zabrane putovanja srpskim agentima koji su pustili korene po svijetu. CIA, FBI I MI 16 su udarili na Srpske slave koje su temelj svete Srpske zemlje. Naš predsjednik se nije rasipnički ponašao kao njegovi prethodnici, već je otkupio 74% svjetskih rezervi zlata koje se čuvaju u pećinama planine Rtanj. Virus je bio jedini način da se obuzda nezaustavljiva Srpska progresija. Moj komšija Zoki je radio kao konobar sa čovjekom na kruzeru čiji je stric u FBI tajnoj službi. Ovo su informacije iz prve ruke.”

Na vama je da prosudite sami.